Over kleinjan

Timmerfabriek Kleinjan is gespecialiseerd in het vervaardigen van kozijnen, ramen, deuren, sier- en gootlijsten, losse dorpels en stijlen en ander voorkomend geveltimmerwerk voor onderhouds-, renovatie en nieuwbouwprojecten. Timmerfabriek Kleinjan levert aan timmerbedrijven, onderhoudsbedrijven, aannemingsbedrijven en particulieren.

Timmerfabriek Kleinjan heeft veel ervaring en beschikt over een modern computergestuurd machinepark waarmee houten producten gerealiseerd worden van een enkel exemplaar tot meerdere aantallen. Alle producten kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit. Maatwerk is geen probleem voor Timmerfabriek Kleinjan alsook het leveren van losse onderdelen voor het onderhoud van kozijnen, ramen en deuren. Levertijden binnen twee tot drie weken of bij spoed binnen enkele dagen behoren tot de mogelijkheden.

Timmerfabriek Kleinjan schenkt veel aandacht aan het milieu. Zo wordt het afvalhout en de andere restproducten gescheiden ingezameld en afgevoerd waarna deze volgens de gestelde milieu eisen worden verwerkt. Timmerfabriek Kleinjan beschikt ook over een eigen verfspuiterij. In deze spuiterij wordt alleen gewerkt met watergedragen verf. Deze watergedragen verf is voorzien van het milieulabel “De Blauwe Engel”.

Dit is in het kort Timmerfabriek Kleinjan. Er valt natuurlijk veel meer te vertellen over Timmerfabriek Kleinjan maar dat doen wij dan liever in een persoonlijk gesprek.

Adresgegevens

Bezoekadres
Industrieterrein Vaanpark IV
Arnhemseweg 12
Unit 7
Barendrecht

Postadres
Postbus 384
2990 AJ Barendrecht
T0180 - 39 69 39
Einfo@timmerfabriekkleinjan.nl

Bank   NL96ABNA0217402798
BTW   NL857385574B01
KVK   68309120